Dame Ariel Cognac Dip & Dye skuldertaske | ADAX Skuldertasker

Tilbud

DKK 1061.06 DKK 538.74

"Ariel skuldertaske Ariel har med sin unikke form og farve et iøjnefaldende og eksklusivt look, som lader dit outfit tale helt for sig selv. Tasken har et elegant og feminint design, som du vil elske at sætte sammen med resten af …

På lager

Varenummer: XH.5170/GN91471 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

"Ariel skuldertaske
Ariel har med sin unikke form og farve et iøjnefaldende og eksklusivt look, som lader dit outfit tale helt for sig selv. Tasken har et elegant og feminint design, som du vil elske at sætte sammen med resten af din garderobe!
Ariel er den perfekte taske til at dække flere af dine behov. Tasken kan bruges til hverdag eller som den lette arbejdstaske, da Ariel kan rumme en computer, vandflaske, pung og notesbog – og stadig have god plads.
Skuldertaskens runde facon sidder rigtig flot og behageligt på skulderen. Tasken har et stort rum, hvor der indvendigt er en læder- og lynlåslomme i linningen. Skuldertasken er rummelig, så du skal ikke være bange for at tage Ariel med dig til alle dine eventyrer.
Denne taske er fremstillet i det blødeste kalveskind, som har en flot og glat overflade. Ariel er fra vores Dip and dye kollektion, hvor alle tasker er håndmalet for at opnå det perfekte unikke look. Med Dip and dye taskerne har du derfor mulighed for at få en helt unik taske, da ingen taske er ens. "

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 390
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder  

Skriv et svar

Back to top